Living Water met “Experiencing God, The Musical”

Tijdens het Genemuider festijn Genemusiment is ook de  plaatselijke gospelgroep Living Water van de partij. Dit jaar wel op een bijzondere locatie met een bijzonder programma.

Het programma wijkt in die zin af , dat de gospelgroep een gedeelte van  het oratorium “ Experiencing God”  laat horen.  Na een dik jaar oefenen dienen de laatste puntjes op Ï gezet te worden.  Genemusiment is daar een uitstekende plaats voor om te kijken hoe ver Living Water inmiddels is.

Met betrekking tot de bijzondere plek, Living Water  staat niet op het  bekende podium voor het voormalige gemeentehuis. Dit jaar is uitgeweken naar de plaats waar de voormalige slagerij van Van de Weg heeft gestaan. Een locatie die door het koor aangekleed zal worden om een stukje geborgenheid en sfeer te creëren in de lijn van de musical.

Om 15.00 uur zullen enkele liederen met bijbehorende  muziek een indruk geven van het geheel om U als bezoeker alvast warm te maken voor de definitieve uitvoering. Deze uitvoeringen staan -zoals eerder is aangegeven-  gepland voor vrijdag 12 en zaterdag  13 oktober.  In de Gereformeerde Kerk zal “Experiencing God” te volgen zijn, aanvang 20.00 uur voor de avond voorstellingen.

De eerste Informatie over de kaartverkoop is tijdens Genemusiment bij de stand van Living Water verkrijgbaar.

Voor de inwendige mens zal Living Water  tijdens dit evenement ook zorg dragen. Koffie, thee, frisdrank, snoepgoed en diverse belegde broodjes, waaronder de bekende frikadel nuttigt   u na aankoop  op  het Living Water “terras”.

Mag het koor op U als bezoeker rekenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *