Barbara gefeliciteerd!

Een bijzondere avond voor ons als koor. We mochten aanwezig zijn en zelfs meewerken aan de muziekproductie van onze dirigent, Barbara Kuipers. De muziekproductie is het afstudeer gedeelte van het conservatorium.

Het thema van de avond: In Her Shoes – Andermans schoenen

Weet je dat je 5 keer de wereld rond loopt in je leven? Dat zijn heel veel kilometers. Mooie paden? Diepe dalen? Moeilijke kruispunten en verleidelijke parkeerplaatsen. Kilometers met veel verschillende schoenen. Elk paar met een eigen verhaal. Barbara gaf ons vanavond een kijkje in haar Walk of Life. Ook heeft ze ons uitgedaagd over onze eigen levensloop. Niemand anders dan jezelf kan je levensloop lopen.

Aan de hand van 5 thema’s werd o.a. stilgestaan bij je identiteit, je roots en je verlangens. Wie ben jij? Wat heeft je gevormd? Wie zou je willen zijn? Iedereen kent wel het verlangen om iemand anders te zijn. Maar het belangrijkste is te weten dat je uniek bent. Dat was de rode draad van de avond. Het is goed om bewondering te hebben voor de ander, maar ook jij hebt je eigen talenten. En …. zoals jij is er niemand.

Het was een avond boordevol muziek, zang en dans waarin het vertrouwen op onze hemelse Vader duidelijk naar voren kwam. Als koor hebben we genoten van een geweldige muziekproductie. Dit was ook de conclusie van de eindexamencommissie. Zij waren lovend en spraken de verlossende woorden. Barbara is geslaagd! En we kunnen wel zeggen met vlag en wimpel. Haar muziekproductie werd beoordeeld met een 9,5!

Een geweldige prestatie, iets om trots op te zijn. Wij zijn dat zeker op onze dirigent.

Barbara gefeliciteerd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *