Waar jij gaat, ga ik ook

Dit was het thema van de opendeurdienst in de Baak in Hasselt op zondag 27 september 2015 waar wij met veel enthousiasme onze liederen ten gehore hebben gebracht. Ook hebben wij alvast een voorproefje op onze nieuwe kerst-cd gegeven, met de klanken van het a-capella lied “For God so loved the world”. Onze nieuwe kerst-cd zal gepresenteerd worden op 20 en 21 november.

Het thema was naar aanleiding van het boek Ruth 1: 6-19 en 1 Johannes 4:18. Ruth maakte de keuze om bij Naomi te blijven waarbij ze zei: uw volk is mijn volk en uw God is mijn God. Ruth maakte deze keuze uit liefde en vanuit haar hart. Hoe maken wij keuzes in ons dagelijks leven?

Een van onze nieuwe liederen, “Mag ik dan bij jou schuilen”, paste mooi bij het thema. Daarom hebben wij dit lied aan het einde van de dienst als toegift gezongen. Omdat ds. Lagerweij tijdens de dienst te kennen had gegeven, dat hij dit lied ook een keer had gezongen, kreeg hij de uitnodiging van onze dirigente om het koor te vergezellen. En hij nam deze uitnodiging van harte aan en mengde zich in het koor tussen de bassen. Het was een fijne en spontane dienst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *