Kerstnachtdienst 2015

Wij werden hartelijk ontvangen in een mooie aangeklede Stinskerk in Westenholte. De kerstnachtdienst, altijd een bijzondere moment om te mogen zingen. Een groot gedeelte van het jaar stond bij ons als koor al in het teken van de kerstliederen, vanwege de CD “Zijn naam zal zijn”. Nu tijdens de kerstnachtdienst, kon ook het vele publiek in de kerk genieten van 7 nummers van onze nieuwe CD.

Mag het licht aan? was het thema van de dienst. Verwijzend naar het kindje Jezus dat als Licht in deze duistere wereld naar ons toe kwam. Maar zijn we tijdens kerst en alle andere dagen van het jaar ook als een licht voor anderen in ons leven.

In een van onze liederen van de CD, “His love reaching/offering” staat een prachtig refrein over het Licht, hierbij een Nederlandse vertaling.

Licht, dat schijnt in de duisternis. Licht, dat heelt wat geschonden is. Licht, dat mensen de weg weer wijst. Licht, dat God in de hemel prijst. Licht, der vaderen, Davids zoon. Licht, dat nooit of te nimmer dooft. Licht, dat zin geeft aan ons bestaan. Licht der lichten, o raak ons aan vannacht

Fijne dagen toegewenst en wij als koor gaan op weg naar een nieuw muzikaal jaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *