De Baak in Hasselt

Zondag 29 januari hebben we gezongen tijdens de opendeur dienst in de Baak te Hasselt. Voor de dienst zongen we 10.000 reasons en We have come in to this house.

Het thema van de dienst was “Ik hou van jou”. Centraal stond Marcus 1 vers 11: “Jij bent mijn geliefde zoon, in jou vind ik vreugde”. De woorden die God sprak nadat Jezus zich had laten dopen door Johannes.

Tijdens de dienst zongen we By Faith en You put the joy back en na de overdenking het prachtige For God so loved the world. De tekst uit Johannes 3:16 sloot mooi aan bij het thema. Op verzoek van de organisatie zongen we ook het lied “Mag ik dan bij jou.”. Een lied dat we voor iedereen zouden kunnen zingen. Maar we mogen zeker weten dat we altijd bij God mogen schuilen en dat Hij er altijd voor ons zal zijn.

De dienst sloten we af met het vrolijke lied “Sanctuary”.