We zijn gestart met een nieuw project!

Als Gospelgroep zijn we gestart met een nieuw project. Ook dit keer is het een project dat we nog niet eerder gedaan hebben. Een Summer Praise. Een soort sing-in om de zomer mee te beginnen. De datum is nog niet definitief maar zal eind juni/begin juli zijn.

Samen met de koorleden worden nu de liederen uitgezocht zodat er verder invulling gegeven kan worden aan het project. Hou onze website en Facebook in de gaten voor meer informatie.

Ben je tussen de 16 en 50 jaar, hou je van zingen en lijkt het je leuk om dit met een koor te doen? Dan ben je van harte welkom op onze repetitie. Twijfel je of een koor iets voor je is? Zing dan eens een paar weken met ons mee om te ervaren hoe het is. Wil je niet direct lid worden van een koor, maar zou je wel mee willen doen met de Summer Praise? Je kunt ook alleen lid worden voor de duur van dit project.

We repeteren iedere donderdag van 20.00-22.00 uur in de Gereformeerde Kerk aan de Jan van Arkelstraat. Tot ziens?