Refilwe 2017

op 15 december mochten we met ons koor zingen op de Refilwe 2017winterfair voor Refilwe. “Refilwe”is het Tswanese woord voor “gift”. Een gift om elkaar te ondersteunen en te helpen waar nodig. Vanuit deze gedachte ondersteunt Refilwe bij het realiseren van projecten die bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen, jongeren en ouders.

De winterfair voor dit goede doel wordt al een aantal jaren georganiseerd. Als koor mochten wij onze “gift” bijdragen in de vorm van het zingen van liederen in de gezellig ingerichte tent aan de Dissel. We begonnen met een nieuw lied voor ons: “Our promised Messiah”…. we leven immers toe naar de kerstdagen waarop we de geboorte vieren van onze beloofde Messias, daarna volgden “In die wondermooie nacht, Christmastime, Hark the Herald, Child in the manger, Sing Noël, Fear not! Good News, Glorious Kingdom en Such good news”.

Door de liederen heen klinkt de boodschap van Het Kind wat geboren is.
Wat een goed nieuws!