Gezocht: Dirigent (pianist)

Gospelgroep Living Water is een christelijk koor uit Genemuiden met ca. 50 leden in de leeftijd variërend van 25 tot 65 jaar. We bestaan dit jaar 30 jaar en zijn dan ook een bekend koor in de regio. Jaarlijks verzorgen wij zo’n 10 optredens bij diverse evenementen. Daarbij moet je bijvoorbeeld denken aan medewerking aan kerkdiensten, cultuurevenementen, benefietconcerten en kerstmarkten. Tevens is het streven om meerdere projecten per jaar te organiseren. In de vorm van concerten, musicals, CD-producties, praise diensten. We werken met orkestbanden en pianobegeleiding door de dirigent en voor de projecten maken we bij voorkeur gebruik van een live band.

Onze wekelijkse repetitieavond is momenteel de donderdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in de Kerkzaal van de Gereformeerde Kerk in Genemuiden (m.u.v. de schoolvakanties).

   Bron: Breman.net

Aanleiding

Onze huidige dirigent gaat ons verlaten, daarom zoeken we zo spoedig mogelijk een nieuwe dirigent.

Wie zoeken wij?

Een dirigent die een groot koor muzikaal kan leiden en overwicht kan bieden. Je bent dan ook eindverantwoordelijk voor de muziekkeuze die je samen met de muziekcommissie maakt. Bij projecten verwachten we dat je je visie duidelijk kunt maken aan een projectcommissie waar je ook deel van uit maakt. Je kunt eenvoudige meerstemmige arrangementen maken en oefenpartijen maken in mp3. Je weet in te schatten wat het best past bij de muziekstukken (piano, een gevarieerde track of een live band) Je bent al enkele jaren dirigent geweest en bent nu toe aan een nieuwe uitdaging voor een langere periode. Je weet de balans te vinden tussen repeteren en gezelligheid. Een proefrepetitie met het koor zal onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Wat kunnen we bieden

Een vergoeding per repetitie, een optreden en reiskosten. Een aanvullende vergoeding voor projecten. Tevens wordt er een iPad beschikbaar gesteld waarop de muziek staat, maar die ook privé gebruikt mag worden. Solliciteren kan door voor 20 april 2019 naar info@livingwater.nl  je Curriculum Vitae te sturen in combinatie met een korte motivatie brief gericht aan het bestuur. Voor verdere informatie kan je onze website raadplegen www.livingwater.nl of contact op nemen met de voorzitter; Rieno Poelarends telefoon 06-81425398.