CD presentatie Coming Home

Zaterdag 19 maart… 19.00 uur, de tijd tikt weg…

De koorleden en kinderen en begeleiding van Uniek druppelen langzaam binnen. De eerste mensen staan al voor de deur. Maar zij moeten nog even geduld hebben, want de zaal gaat pas open om half 8.

19.30 uur; De deur gaat open de mensen stromen binnen en binnen een mum van tijd is het grootste deel van de zaal bezet. Bij de koorleden begint de spanning nu pas echt goed voelbaar te worden. Nog even, dan is het zover, na 2 jaar van voorbereiding de presentatie van de 4e CD van de Gospelgroep.

De 700 aanwezigen horen na een eerbiedige opening middels het Onze vader de eerste klanken van het koor. Hiernaa neemt de voorzitter van de CD-commissie Einbert Bekendam het woord. Na een korte introductie waarin de titel van de CD alvast wordt verklapt en de huishoudelijke mededelingen en een vraag om een zegen over deze avond gaan we verder met het eerste blok van het programma.

Vervolgens een kort intermezzo door Kinderkoor Uniek, o.l.v. Klarissa Broer.

Na dit intermezzo kwam “Living Water”  weer terug met 5 nummers. Een rustig gedragen lied, zoals “Heilig Woord” of zoals de afsluiter voor de pauze het actieve “Blood bought Church”.

Tijdens de pauze was er uiteraard gelegenheid om de CD met de titel “ COMING HOME” aan te schaffen. Een CD waarop bekende en nieuwe liederen staan met daarbij muziek die bekende alsook nieuwe melodieën omvat.

Na de pauze een andere “look” van het koor. Was voor de pauze de kleding zwart, na de pauze kwam het koor in jeans stijl op. Frisse witte en licht blauwe kleuren. Bij het eerste nummer met een Afrikaanse sound “Seed to sow” kwam ook UNIEK weer op het podium. Met zang, kleurige kleding en bewegingen gaven zij dit lied een extra visuele ondersteuning. Over visueel gesproken, tijdens het zingen van “Hij stilt de Storm” werden beelden van het koor op het zwarte meer getoond. Na het laatste lied van het derde blokje “How great is our God” werd het podium omgebouwd in een huiskamer inrichting. Vloerkleden, banken, stoelen, lampen en tafels werden door de verhuisploeg aangevoerd om een huiselijke sfeer te creëren die past bij de titel “COMING HOME”. Tijdens deze verbouwing onderging de kleding van het koor ook weer een metamorfose.

Ook nu weer onderleiding van dirigent Jan Bode werden de volgende liederen gezongen in het laatste blokje gezongen. “We have come into this House”, “Home where I belong”, “All for the glory of Christ” en als afsluiter de knaller “Vieuw to the city”.

Na de afsluitende woorden werden nog 2 nummers als toegift gezonden.

Aan het eind van de avond, kon het koor terugkijken op een geweldige dag waar God alle lof en eer heeft gekregen. Hij was het die “Living Water” daarvoor de middelen en mogelijkheden gaf.

Voor een uitgebreide foto reportage en een video fragment kunt u terecht op de volgende plekken;

Klik hier voor de complete foto rapportage op www.breman.net

Klik hier voor een compilatie film gemaakt door Jan Pol op www.breman.net

Klik hier voor de schitterende foto’s op www.genemuidenactueel.nl

Vergeet niet uw reactie te plaatsen in het gastenboek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *