Jan Bode neemt afscheid

Jan Bode neemt afscheid met Experiencing God van Living Water

Aan het einde van de zaterdag avond uitvoering van Experiencing God uitgevoerd door Living Water heeft de gospelgroep afscheid genomen van dirigent Jan Bode. Jan Bode had eerder dit jaar te kennen gegeven dat hij het bekende stokje aan het koor terug ging geven.

Op 1 januari 2003 had hij dit stokje in de hand genomen om “Living Water” naar een ander en hoger niveau te brengen. Het ledenaantal is in die jaren gegroeid van 40 personen naar een stabiel aantal van circa 80 zangers. Op een geheel eigen wijze met de nodige accenten kreeg hij het gedaan dat deze groep twee fantastische CD’s heeft gemaakt. In 2006 werd “Tell the World” uitgebracht en in 2011 de opvolger “Coming Home”.

Op zijn eigen manier getuigde hij ook van de enige Heer die wij als koor mogen loven en prijzen en bracht dat vaak weer naar voren tijdens de repetitieavonden en optredens.

Na bijna 10 jaar op inspirerende wijze werkzaam te zijn geweest, namen Living Water en Jan Bode, afscheid van elkaar met een schitterend sluitstuk. Op een wijze zoals het hoort, niet de dirigent of de groep in het middelpunt, maar God onze hemelse Vader middels het oratorium EXPERIENCING GOD “The Musical”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *