Kerstnachtdienst 2014

Al zingend met het lied God so loved the world. hebben wij symbolisch met brandende kaarsjes het licht binnengebracht in de kerk. Het a capella gezongen lied was een prachtige start van de kerstnachtdienst in de Gereformeerde Kerk in Genemuiden. De kerk was op deze avond tot de laatste stoel gevuld. Voor al deze mensen klonk het lied “In die wondermooie nacht”, waarna we gezamenlijk het bekende kerstlied “Stille nacht, Heilige nacht “ hebben gezongen.

 Het thema van de dienst was: Love is in the air. Er hangt wat in de lucht, de verwachting van de geboorte van het kindeke Jezus. Liefde is niet in de lucht blijven hangen, maar Jezus is in die wondermooie nacht geboren om met zijn Liefde in de harten van ons allemaal neer te dalen. Om vrede op aarde te brengen. Na de verkondiging van deze woorden mochten wij over deze kerstboodschap zingen met de liederen,: “Liefde kwam bij ons,” “I heard the bells on Christmas Day” en “Child in the manger”.

 Na de sfeervolle dienst was er buiten op het kerkplein nog chocolademelk en glühwein voor het publiek. Onder het genot van ons gezang konden zij en wij nog even nagenieten om daarna op weg te gaan richting die wondermooie kerstnacht.

[nggallery id=16 template=caption]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *