Nagenieten!

Als Gospelgroep mogen we terugkijken op een mooie After Summer Praise. In een volle   Gereformeerde Kerk mochten we , samen met het publiek, God prijzen. Dit alles rondom het thema 10.000 redenen. Berjan Hulleman verzorgde een meditatief moment . Hij begon met een filmpje over de verwondering van een klein meisje dat voor het eerst met de trein ging. Verwondering en dankbaarheid zijn nauw met elkaar verbonden. Om hier wat meer bij stil te staan riep hij iedereen op om dagelijks 3 momenten van dankbaarheid op te schrijven. De eerste stap hiervoor werd tijdens de After Summer Praise gezet. Iedereen mocht zijn dankbaarheid opschrijven op een kaartje en in de dankbaarheidsboom hangen.  Kijkend naar de goed gevulde boom zijn er heel veel redenen tot dankbaarheid.

Ook voor ons als koor zijn er vele redenen:

  1. Een mooie opkomst en een goed verlopen avond.
  2. De hulp van de muzikanten: de band, Silvan van den Boom, Bente van der Steeg , Hans en Dick Bosman en alle andere vrijwilligers.
  3. De geweldige opbrengst van de collecte voor de slachtoffers van Sint Maarten: € 518,30. 

Als we naar de buiten kijken is de zomer echt voorbij. Maar wij genieten nog even na.

Kijk voor de foto’s op:
Breman.net
Genemuidenactueel.nl
Geallemuun.nl