Save the date: Het paasverhaal door de ogen van …???

11 januari was de eerste repetitieavond van het nieuwe jaar. Naast de traditionele nieuwjaarsreceptie zijn we verder gegaan met de liederen voor ons paasproject.

Het paasverhaal is voor veel mensen een bekend verhaal. Maar kijkt iedereen hier op een zelfde manier naar? Op 23 en 24 maart vertellen en zingen we het paasverhaal. Dit doen we door de ogen van ….

Ja, van wie. Daarover is binnenkort meer te lezen op deze site maar ook via de verschillende media. Zet u/jij 23 en/of 24 maart vast in de agenda? Het optreden vindt plaats in de Gereformeerde Kerk in Genemuiden en zal om 20.00 uur starten.

Lijkt het je leuk om mee te zingen? Of wil je eens een keer kijken bij een repetitie? De repetities zijn iedere donderdag van 20.00-22.00 uur in de Gereformeerde Kerk aan de Jan van Arkelstraat. Je bent van harte welkom.